MOOIS, LEKKERS EN LEUKS, VAN ONS VOOR JOU

TOP5

op en rond het domein

Wij serveren!

Geen zin om te koken voor de bende, dat treft! Wij bereiden de lekkerste balletjes in tomatensaus, vol-au-vent en stoofvlees,... met een vers slaatje en de béste frietjes. Gunstig prijsje en makkelijk in de polyvalente ruimte of buiten. Jij hoeft niets te doen, hélemaal niets, danku, 't is niks!

Baekelandt Games

Jaja, Lodewijk Baekelandt hield zich schuil in de bossen van Houthulst. Legende gaat dat hij zich vaak kwam verfrissen aan onze vijver met zijn bende. De spelen die zij toen speelden kan jij nu ook beleven! Voor groepen vanaf 15 personen, denk touwtrekken, nagelkloppen, raadsels... wordt beire! Kan bij goed én slecht weer (binnen) gespeeld worden!

Initiatie paardrijden

Voor kids, beleef je eerste avonturen op één van onze paarden! Jullie kids kunnen hun eerste stappen zetten op een paardenrug. Onder individuele begeleiding, keileuk en volkomen gratis!

Onze BBQ

Yes we hebben een eigen BBQ die je kan gebruiken, groot model voor extra veel lekkers. Vergeet je kolen en aanmaakbrokken niet, tools om de boel evt in gang te wapperen hebben wij, check!

Arcade Games

We hebben onze Arcade retro games mét de échte controls. Einde-freakin'-lijk nog eens deftige spelletjes uit de geweldige eighties & nineties, tijd om je jeugd te herbeleven of retro te ontdekken!

Springkasteel

Voor het jonge grut kunnen we een hypercool springkasteel plaatsen met glijbaan. Springen maar kido's, uren spelfun gegarandeerd!

Pony's verzorgen

Hupsaflats, pony's verzorgen op vakantie! Yes, je kan onze lievelingen verzorgen zoveel je wil, geef een seintje, wij doen de uitleg, jullie doen de verzorging, easy!

Speeltuigen

Voor het jonge geweld hebben we trampolines en schommels met glijbaan op onze speelweide, het hele domein is omheind om jullie wolfpack een beetje in bedwang te houden. De echt zotte avonturiers kunnen over onze apenbrug.

Paardrijden (privéles)

Voor de kids (en iets grotere kids): Leer galop, draf, stap, roskammen en longeren kennen tijdens onze -op maat- paardrijlessen. Fun, fun, fu-u-un!

Kubb

Rondje houten blokken gooien Viking-style. Fijn spelletje voor jong en oud dat bij slechtgezinde weergoden in de binnenpiste kan gespeeld worden.

Steek de handen uit de mouwen bij de paarden

Altijd al van gedroomd om te helpen op stal? Elke ochtend en avond worden onze buddies in de watten gelegd waarna we een helpende kinderhand kunnen gebruiken. Vegen, vegen, vegen!

Terrest Bier

We hebben op de Terrestheuvel een heuse brouwerij! Proef de heerlijk gouden Tripel van onze buren, we hebben hem koud staan, de Tripel. De brouwerij kan je bezoeken, gecombineerd met een delicious food pairing. Alle info bij Valerie, de brouwster that is!

Vredesmolen, Klerken

De vredesmolen ligt op wandelafstand (2,5km enkel), ideaal om de beentjes te strekken. Je krijgt een geweldig uitzicht op de omgeving mét intrigerend verhaal uit WOI over omsingelde Duitsers die toch wisten te onstnappen.

Wandelbos Vrijbos

Het Vrijbos in Houthulst ligt op wandelafstand en is met zijn 350 hectare één van de grotere bossen in West-Vlaanderen. Er is een speelzone van 2 Hectaren en de interactieve (routeyou) wandeling van 4,4 km.

Geocaching in de buurt

Leuke wandelzoektochten in en rond Houthulst waarbij je locaties aandoet die elk een cache verstoppen. Als je de reeks in volgorde afwerkt maak je een mooie lus, meld je even aan, zoek je geschikte rondje en off you go!

Gidstoer WOI vanuit de Maalderie

Gidsen Bert en Peter brengen je langs de meest markante plekken uit de omgeving met geweldige verhalen over den Groote Oorlog. De tocht vertrekt op de Maalderie en maak je zo lang als je beentjes je kunnen dragen, alles op maat. Aanrader!

Drie Grachten wandelroute Merkem

Starten doe je deze wandeling aan het kasteel van Merkem, deze 6,5km lange tocht (lus) voert je door de broeken en vlakke weilanden in omgeving mét fantastische vergezichten.

Mountainbike

Voor de liefhebber van het ruigere fietswerk, een uitgestippeld mountainbikeparcour passeert aan onze maalderie. Er is mogelijkheid om je mountainbike nadien te reinigen in onze wasplaats.

Paardrijden aan zee

Altijd al eens willen paardrijden aan zee? Met de wapperende wind in jouw haren en de manen van je trouwe metgezel? Done deal, we kennen de adresjes waar je terecht kan!

Fietstocht

Het Westvlaamse knooppuntennetwerk passeert aan onze Maalderie, ideaal vertrekpunt dus om je stalen ros te bestijgen en de streek te verkennen.

Padel

Yup, je kan deze fijne van oorsprong Mexicaanse sport (Sí, señor y señora) spelen op 2 velden op de vrijetijdscampus van het geweldige Houthulst. Wordt in teams van 2 gespeeld dus 4 spelers per spel. Minder technisch dan tennis en trager dan squash, aanrader!

Heuvelpad Klerken

Hele leuke wandeling die aan de Vredesmolen passeert, de GPX en alle details kan je hieronder downloaden, 7.5km en de volle 53 hoogtemeters, er is ook een kidsversie!

OOK MET KIDS

Koekjesfabriek Jules destrooper met Kidspad

Je kan je bezoek aan de koekjesfabriek combineren met de kinderwandelroute. Tocht van 2 km met leuke opdrachtjes voor kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar.

Provinciedomein Ijzerboomgaard

Heerlijke natuurzone onder de IJzertoren, kids kunnen spelen op de (water)speeltuigen met zonnige pick-nick mogelijkheden. Taverne met pluktuin zijn op wandelafstand. Plannetje vind je hieronder, 't is niks, graag gedaan!

Speeldorp Boebalu, Diksmuide of Roeselare

Voor alle kids van 4 tot 12 zijn er geweldig grote speelstructuren met verschillende glijbanen, draaitonnen, ballenbad met kanonnen, blokkenzone, maar vooral veel klim- , kruip- en klautermogelijkheden. Ouders kijken gezellig toe, ook leuk!

URBAN HUNT,Diksmuide

Awesome stadsspel voor alle leeftijden in Diksmuide, creatieve opdrachten die je rustig of intensief-competitief kan doen. Altijd te spelen, geen reservatie nodig en moet je annuleren of ben je niet blij = geld terug, whooop whoooop!
Bovendien krijg je 5% KORTING met de code: 128MLDERIE

De Zonnegloed Wildlife

De Zonnegloed geeft exotische en inheemse dieren weer een toekomst, met hun meer dan 450 dieren een bezoek meer dan waard.

Volksspelen, Herberg de Speelman

Wedstrijdje voor jong en oud met een 10-tal volksspelen, bovendien kan je genieten van huisgemaakt appelgebak op grootmoederswijze met ijs, yay & yum!

Kajak of Kano, Diksmuide

Bevaar de Ijzer in een open Kano of Kajak, geweldig om het landschap vanuit een ander perspectief te verkennen. Er is ook de Big Hendrik, een familiekano voor 7-12 personen, hurray!

Aquapark Bellewaerde

Zalig waterpark waar kleine, grote en volwassen bambino's hun hartje kunnen ophalen. Regenweer of bloedheet, hier kan je altijd terecht, BLUB!

Kidswandelingen

De 'Westhoek KD tochten' nemen je mee door stad, dorp of bos met onderweg heel wat leuke opdrachten. De wandelbrochures en bijhorende attributen kan je afhalen in de desbetreffende dienst voor toerisme. Een KD tocht is uitgestippeld in het vrijbos van Houthulst, nice!

Belgische Kust

Niets leuker dan uit te waaien of van de zon te genieten dan de Belische kust. Zon, zee, teenslippers, schelpjes en opblaasbootjes...

Bellewaerde Park

Pretpark met een leuke mix van attracties, dieren en shows.

In Flanders fields museum

De interactieve rondleiding sleept je mee naar het begin van deze eeuw. Op de interactieve landkaarten vind je onze Maalderie terug, inclusief 3 kraters van bominslagen. Eentje ervan vormt nu onze vijver.

Plopsaqua de Panne

Lekker kopje onder onder het alziende oog van Wickie de Viking.

Mayaland indoor

In de wintermaanden leuk binnenspelen in Maya's grote kinderspeeltuin.

Plopsaland De Panne

Pretpark allombekend met zijn onnoemelijk aantal kinderhelden en tekenfilmfiguurtjes.

Indoor skien en snowboarden

Ice Mountain beschikt over twee indoor pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vindt, de kwaliteit van de sneeuw is fantastisch. Er ligt altijd een laag van 40 à 60 centimeter dik.

Indoor Skydiven

Voor de waaghalzen, adrenalineboost van jewelste, maar altijd veilig, denken we.

Go-Cart

Kwistax, skelters, trapauto of op zijn West-vlaams billenkarren, welke naam je ook gebruikt, één ding zal je absoluut zelf moeten doen, trappen verdorie!

Klimpark

Leef je uit op een avontuurlijk parcours hoog in de lucht, hop naar ongekende hoogtes via touwen, klimmuren en platformen tussen drie en negen meter hoog. Nog niet genoeg? Probeer dan de ‘zip lines’ met een lengte van 500 meter.

Volksspelen (incl. Boog en Karabijn)

Combinatie van 14 verschillende volksspelen met karabijn en boogschieten. Klassieke volksspelen in afwisseling met moderne nieuwe spelen, voor de competitiebeesten is er een puntensysteem, spannend, spannend, spannend...

Boottocht

Bevaar de polderwaterlopen in de omgeving met een hapje en een drankje, genieten van pure ontspanning. Op leuke vaarafstand liggen een aantal café of restaurantmogelijkheden.

Escape Game: Guesthouse Escape

Laat je opsluiten met je team in een kamer. Je hebt één uur de tijd om je uit de kamer(s) te puzzelen. Ontrafel de geheimen, kraak de codes en ga strategisch te werk. Voor teams van 3 tot 8 spelers.

Karting

Rij een (mini) grand-prix met een echte Formule 1 start, ideaal voor groepen die een wedstrijd willen en eens stevig racen. Voor alle Sennas en Schumis van deze wereld.

Op Roverstocht, kidsfietsroute

De route is in totaal 28 km lang en je start aan de Dienst voor Toerisme van Houthulst (Marktplein). Je komt op heel wat plaatsen waar je kan genieten van een ijsje of waar je kids kunnen ravotten. Bovendien ontdekken ze tijdens de route het ‘rovershol’ waar Baekelandt zich schuil hield, hallo Lodewijk!.

Paintball

Topper onder de tactische spelletjes, elkaar ethisch verantwoord belagen. Voor kids is er een -pedagogisch verantwoorde- softbal versie beschikbaar.

Kabelbaan Cordoba

In 1957 gebouwd om de Vidaigneberg en de Baneberg met elkaar te verbinden. Zijheuvels van de gekende Rode- en Zwarteberg. De zetellift biedt een uniek zicht op Heuvelland en weg van alle drukte zweef je boven de wijngaarden van Entre-Deux-Monts. Bij goed weer kan je de Vlaamse kust of de IJzertoren zien en met héél véél goede wil onze Maalderie *kuch.

Nutteloze Bordjes Wandeling Ieper

In Ieper kan je een 5km lang Nutteloze Borden-wandelparcours volgen met meer dan 70 nutteloze bordjes. De route is niet bewegwijzerd, maar een kaart met de locaties van alle bordjes kan je hier downloaden. Je kan starten aan het station van Ieper of op de Grote Markt. 70 bordjes is véél, op voorhand een paar favo's uitpikken is misschien aangewezen, kleine tip, tè niet wè.

de Oude Kaasmakerij, workshop kaas maken

Kaas maken uit het stapsgewijs transformeren van verse melk. Roeren, even wachten en smullen maar! Bovendien kan je hier verder het Interbellum kaasmuseum bezoeken, allerhande kazen en bieren proeven en een potje minigolf spelen. Ideaal te combineren met Tyne Cot Cemetery!

Kindvriendelijke fietsroutes

Voor kids zijn er 5 kindvriendelijke fietsroutes met de figuurtjes 'Jaek en Nink' die jullie de weg wijzen, één van de routes is natuurgebied de Blankaart. Met zijn 22,9 km en ijssalon op de route i-de-aal! Kaartjes met de uitgestippelde routes zijn bij ons beschikbaar.

Kinderboerderij `t Fazanthof

Bezoek de kinderboerderij, leer het reilen en zeilen kennen van een echte boerderij en help een handje met de boerin met alle dieren. De hoevespelen zijn een leuke add-on.

Huifkarrentocht, Diksmuide

Samen met de Belgishe Brabantse kanjers doorkruis je op originele manier een gevarieerd landschap van Bethoosterse Broucken (polders),landelijke wegen en historische bezienswaardigheden. Met de gidsende koetsier als trouwe metgezel kom je op bijzondere plekjes. Je vertrekt aan de IJzerboomgaard waar kids zich bovendien nog eens geweldig kunnen uitleven!

Chocoladeworkshop

Gedurende 2 uur kan je -met deskundig advies- aan de slag om je eigen chocoladefiguren, pralines, truffels, studentenhaver, rotsjes… te maken. Naast proevertjes keer je met een dikke halve kilo aan heerlijks naar huis. Je hoeft zeker geen handige Harry te zijn en zeg nu zelf, niks boven een berg zelfgemaakte rotskes afgetopt met een samenspel van witte, bruine en zwarte chocolade, yum!

Vlottenbouw

Bouw je eigen vlot om vervolgens zijn vaarbaarheid te testen op de Ijzer, best bij een lekker zonnetje, just sayin'...

Zwemfun, Roeselare

Spectaculair glijbanencomplex, waterversnellingen, fonteinen, golfslagbad, peuter en kleuterzone,... wat meer heb je nodig op een druilerige dag? Juist! Wellnesszone, sauna's, stoombaden, whirlpool en bar. Heyyyyy we got you covered!

DE STREEK ONTDEKKEN

Brouwerijbezoek Dolle brouwers

Leer de geheimen kennen van het brouwproces in deze artisanela brouwerij. Ontdek hun verschillende bieren en stel al je vragen aan de sympathieke brouwers.

Natuurgebied de Blankaart

Aan de IJzer, tegen Diksmuide, ligt De Blankaart. Het imposante kasteel is ingericht als bezoekerscentrum waar je alles leert over de natuur. Plankenpaden zorgen ervoor dat je de vogelkijkhut en uitkijktoren kan bereiken zonder natte voeten.

Trappist Westvleteren, Sint-Sixtus Abdij

Voor de échte bierliefhebbers kan je in het Ontmoetings Centrum 'In de Vrede' (recht tegenover de abdij) het beste bier ter wereld degusteren, de Trappisten van Westvleteren worden immers enkel hier geserveerd.

IJzertoren Diksmuide

'Aan de IJzer' is een Europese Vredessite met de Paxpoort, de Crypte en de IJzertoren, waarin het ‘Museum aan de IJzer’ met zijn 22 verdiepingen het beklijvende verhaal brengt van de Eerste Wereldoorlog.

Last Post aan Menenpoort

Elke avond wordt in Ieper om 20u stipt (sinds 1928) de "Last Post" geblazen onder de machtige marmeren gewelven van de Menenpoort. Deze dagelijke historische herdenking moet je ooit eens beleefd hebben.

Hopmuseum Poperinge

In het museum vind je een uitgebreide collectie authentieke hoptuigen, aangevuld met audiovisuele fragmenten en quizmodules. Mét degustatietoer voor groepen.

Tyne Cot Cemetery

De grootste Britse militaire begraafplaats op het vasteland. Tijdens WOI (1917) werd samen met het tot puin geschoten dorp Passendale een totaal verwoest terrein veroverd door de Britten, ze noemden het ‘Passiondale' of dal van het lijden. Een plaats om stil te worden.

Wandelroutes van 1-5 km in de omgeveving

Vind je ideale uitstapje met een leuke wandeltocht vanuit de Maalderie als centrale uitvalsbasis.

Dodengang Diksmuide

De Diksmuidse Dodengang is het enige bewaarde Belgische loopgravenstelsel uit de Eerste Wereldoorlog. In het bijhorende interpretatiecentrum, ontdek je interactief het verhaal van het leven in de loopgraven.

Bezoek Moutbakkerij Triporteur

Moutbakker en brouwmeester Bert leidt je met plezier en passie rond in zijn Belgische Originele Moutbakkerij en Brouwerij. Als eerste echte moutbakker ter wereld dompelt hij je onder in de wondere wereld van de huisgemaakte artisanale mouten, voor de echte bierliefhebber. Zijn eigenzinnige Triporteurbiertjes zijn ook bij ons verkrijgbaar!

Boerenmarkt Diksmuide

Elke zaterdagnamiddag van 13u-17u vind je op de grote markt in het centrum van Diksmuide de allerlekkerste producten van lokale telers. Al dat lekkers en moois rechtstreeks van lokale producent naar jouw winkelmandje. Groenten, fruit, vlees, bloemen, you name it!

Winkelen in Roeselare

Wandelen, winkelen of flaneren langs kleding- en interieurboetieks, op merkenjacht in grote winkelketens of snuisterend kuieren in kleine familiezaken. Grote ketens naast authentieke boetiekjes, trendy naast traditioneel op wandelafstand van elkaar, shop till you drop!.

Brouwerij Bierkasteel van Honsebrouck

Het Bierkasteel is een bezoekerscentrum, brouwerij, brasserie en bierboetiek met interactieve rondleidingen in verschillende talen. Met hun uitgebreide bierassortiment en interactieve rondleidingen een bezoek meer dan waard.

Memorial Museum Passchendaele

De verwoestende oorlog heeft hier duidelijk en tot op vandaag sporen nagelaten in het landschap, de cultuur en het onroerend erfgoed. Dit belevingsmuseum is een aanrader van formaat (ook voor kids) omgeven door het prachtige kasteelpark waar je fijn kan wandelen en je wandelpaden hebt naar Tyne Cot Cemetery.

Boltra, Café St.-Georges

De authentieke boltra is vrij toegankelijk, maar als je een wedstrijdje plant is het aangeraden om je plekje te reserveren. Gelegen in Watou, dus naast je portie sport *kuch* kan je ook authenticiteit opsnuiven in dit gezellige dorpje.

Fietsen huren

Tweewielers huren next level, de fietsen kunnen op de Maalderie geleverd worden of je start in hartje Diskmuide. Mogelijkheid om een dagtrip te doen met stadsspel, lunch en een 50km tochtje op de e-bike. Rodaniaaaaaaa!!

Klein Engeland

De geheime oorlog van het verzet, bijzondere daden van gewone mensen. In dit museum ontdek je de clandestiene wereld van het verzet in Houthulst (aka ‘Klein Engeland’).

culinair genot

Frieterie de Maalderie

Geen zin om te koken voor de bende, dat treft! Wij bereiden de lekkerste balletjes in tomatensaus, vol-au-vent en stoofvlees,... met een vers slaatje en de béste frietjes. Gunstig prijsje en makkelijk in de polyvalente ruimte of buiten. Jij hoeft niets te doen, hélemaal niets, danku, 't is niks!

Traiteur FENIX

Brecht himself komt -op de Maalderie-, de lekkerste gerechten voor je neus zetten, met de allerbeste vleessoorten (eigen kweek) en vis of vegetarische alternatieven. Rumour goes he has an Ofyr walking dinner!

Traiteur Vandermeulen

Fijne traiteur met diepgewortelde WestVlaamse roots en heerlijke productkennis. Bekijk de mogelijkheden en laat je verleiden.

Pizza Goesto, Houthulst

Lokale pizzaboys die hun eigen deeg kneden en 36 uur laten rusten alvorens er de lekkerste pizza's mee te maken. Mee te nemen of ter plaatse degusteren in de bistro. Mama Mia Bonissimo!

Frituur De Platse, Houthulst

Lekkere Belgische frietjes met de bijhorende sidedishes, om mee te nemen of ter plaatse op te smullen.

Evy's flavour, vakantiekok

Immercharmante Evelyne komt op de Maalderie voor jou en je bende koken. Jullie bepalen gezellig wat, hoeveel, wanneer, size,... Enkel de locatie ligt vast, de Maalderie, aja.

Kip aan het spit, Houthulst

Elke zondagochtend staat op de Markt van Houthulst een kippenkraam met geweldige kipbereiding naast een hele reeks andere meeneem vleesjes. Perfect voor een easy middaglunch, ook voor grote groepen.

Feniks, Zarren

Heerlijke frituur en eethuis op het Zarrenplein in euuuuhhhhh, Zarren. Je kan alles lekker makkelijk vooraf online bestellen, say whoooot!

Darvan, Houthulst

Foodstore op wandelafstand met fantastische ontbijten, broodjes, warme pasta's,.... Hip, lekker en geweldig vriendelijk, want zo zijn we hier!

PUUR, Houthulst

Tijdens de week lekker snelle dagschotel of lunch, maar je kan ook à la carte. 's Weekends, heerlijke menu's. Gezellig tafelen in een héél mooi kader.

Maison 3, Staden

Kleine, gezellige Bistro in het het hartje van Staden, en weldra ook in jouw hartje! Lekker!

Père et Mère, Diksmuide

Culinaire verwennerij op je bord, bij deze héérlijke bistro op de markt in Diksmuide. De wekelijkse menu's zijn een absolute aanrader!

Water en Vuur, Diskmuide

Dineren in het hart van het pittoreske Diksmuide. Vegetariers komen hier zeker aan hun trekken. Laat je verrassen door de unieke en lekkere gerechten van deze restaurateurs.

Lettenburg, Diksmuide

Vleesrestaurant waar Jurgen en Sofie de plak zwaaien en je verwennen met het beste wat de markt te bieden heeft. Speeltuin voor de kids, terras voor de ouders.

Hoeve-ijs 't Madeliefje, Woumen

Op de binnenplaats van deze oude omwalde hoeve vind je een ijssalon met zonneterras, waar je van meer dan 20 verschillende smaken vers bereid hoeve-ijs kan smullen! Gelegen aan het spaarbekken van de Blankaart waar je fijn kan wandelen.

Langewade, Merkem

Ooit was “Langewade” een dorpscafé op de baan Diksmuide-Ieper, op de grens met Bikschote. Franky en Nancy maakten er vijftien jaar geleden een volwaardig restaurant van met een uitgebreid maandmenu en lekkere snacks.

SurprICE, Houthulst

Ijssalon met de lekkerste zelfgemaakte ijsjes in hartje Houthulst, kunnen ook langskomen met hun ijs-pret-mobiel. Brain freeeeeeeeeeeezzzzz in het kwadraat!

Nikolaas, Diksmuide

Leuk en gezellig restaurant op de historische Markt van Diksmuide waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het terras met uitzicht op de markt.

Sparhof, Dranouter

De menukaart leest als een handleiding voor de seizoenen. Beetje verder rijden maar dan heb je meteen het Heuvelland gezien (idee voor dagtripje?!), schoon, héél schoon en lekker héél lekker.

't Kasteeltje, Roeselare

Gezellig restaurant in het unieke kader van kasteeldomein Sterrebos aan de rand van Roeselare.

Family Pizza, Langemark

Heerlijke Canadese pizza in het hart van West Vlaanderen. Je kan langs bij deze vriendelijke Canadees of je kan de pizza's afhalen om gezellig samen te smullen.

Grill De Vette Os, Veurne

Vleesrestaurant aan de oude Markt van Veurne. Gekend in de omstreken voor de voortreffelijke vleesgerechten.

Sugar Glory, Houthulst

Onze buren verzorgen de aller-lekker-ste en aller-cool-ste taarten uit de omgeving. Ook voor lekkere hapjes ben je hier aan het juiste adres.

RemorK Streetfood, foodtruck

Vanuit zijn Foodtrailer serveert maestro Stef je kraakverse en huisbereide Croque Monsieurs in een mix van verscheidene soorten brood, verrassende vullingen en heerlijke sausjes. Croques met een twist en naar ieders smaak!

de Flitspaele, Handzame

Frituur in combinatie met een restaurant, bij het binnenkomen aan jou de keuze: links ga je voor de frituur, rechts de taverne. Wat je ook kiest you can't go wrong!

Steven's foodstore

Steven brengt je op de Maalderie de lekkerste BBQ-variëteiten. Mét de glimlach én alles wat je maar kan bedenken op de BBQ, zo kan jij focussen op wat écht telt.

Praktisch

Bakkerij 't Hulstje, Houthulst

Lekkerste brood van Houhulst op een boogscheut van de Maalderie, té wau wé!

Bakkerij Marc Adam, Staden

Lekkerste brood van Staden en omstreken, deze warme bakker is bovendien een kleine lokale Spar, open op zondag, hoera!

Bakkerij Jurgen, Klerken

Lekkerste brood van Klerken en omstreken op 2 boogscheuten van de Maalderie, té échte échte wau wé!

Broodjeszaak Limento, Houthulst

Voor al je vers gemaakte broodjes, van klein tot groot, voor klein tot groot. Deze vriendelijke bakkers leveren op de Maalderie!

Bakkerij Tim & Lies, Klerken

Lekkerste brood van Klerken en omstreken op 2 boogscheuten van de Maalderie, té échte wau wé!

Bakkerij Ons Dorp, Woumen

Lekkerste brood van Woumen en omstreken op 2 boogscheuten van de Maalderie, té échte échte wau wé!

OKAY, Houthulst

Supermarkt nummer 1, 'nuff said.

Carrefour, Houthulst

Supermarkt nummer 2, 'nuff said.

Aldi, Kortemark

Supermarkt nummer 3, 'nuff said.

Apotheek, Houthulst

Aptheek Pharmanova, voor mocht het eens nodig zijn.

Bankautomaat, Houthulst

Bankautomaat, voor mocht het ook eens nodig zijn.

Infopunt Toerisme Vlaanderen, Houthulst

Folders, kaartjes en mapjes van alles wat er te beleven valt in de Westhoek.